Australië biedt nu tot 600.000 dollar schadevergoeding aan voor Aussies die ernstig gewond zijn geraakt door Covid-19 vaccins

australie-biedt-nu-tot-600.000-dollar-schadevergoeding-aan-voor-aussies-die-ernstig-gewond-zijn-geraakt-door-covid-19-vaccins

08-01-22 01:24:00,

Omdat zoveel Australische burgers na de Covid-19 vaccinatie ziek worden, rolt de Australische regering een nieuwe compensatieregeling uit om de mensen rustig te houden. Lokale media, die in Sydney zijn gevestigd, hebben verslag uitgebracht over het nieuwe programma, dat verschillende vergoedingspercentages biedt, afhankelijk van de ernst van de verwonding en hoeveel een door vaccinatie verwonde persoon moet betalen voor medische kosten, bericht Dailyexpose.uk.

RAPPORT: 79.000 mensen! – De regering geeft nu toe dat er ernstige bijwerkingen van vaccins zijn. – Biedt sommige slachtoffers meer dan 600.000 dollar aan cash en compensatie. – Australië. pic.twitter.com/mmSiyfJiqv

— New Granada (@NewGranada1979) December 31, 2021

Een verslaggever van 7 News zei: “Artsen zeggen dat de voordelen veel groter zijn dan de risico’s, maar nu het vaccin steeds meer wordt uitgerold in de boostersfase, zijn er enkele mensen die ernstige bijwerkingen ondervinden.”

“Nu biedt de federale regering een vergoeding aan voor iedereen die ernstig ziek wordt na het krijgen van hun covid injectie.”

Tijdens het filmpje werd een man genaamd Matt John geïnterviewd omdat hij leed aan wat hij beschreef als een gevoel van een hartaanval, slechts twee dagen nadat hij was gevaccineerd met een injectie van Pfizer. Hij zei dat hij een scherpe pijn in zijn borst voelde, die later werd gediagnosticeerd als pericarditis.

De man is een van de minstens 79.000 bekende Australiërs die hebben gemeld ernstig gewond te zijn geraakt door de vaccins.

Hier is hoe zij in aanmerking kunnen komen voor compensatie:

  • Voor verwondingen die alleen met bewijs van een arts worden bevestigd, zal niet meer dan $20.000 (€12,652) aan compensatie worden verstrekt.
  • Voor verwondingen die beoordeeld en bevestigd zijn door een team van juridische experts, zal meer dan $20.000 gecompenseerd worden.
  • In het ergste geval voor de ernstigste verwondingen zal een maximale uitbetaling van $644.640 (€407,827) worden gecompenseerd.

“Als je pericarditis oploopt, kan dat ertoe leiden dat je uit eigen zak moet betalen en dat je misschien naar een cardioloog moet, dat je misschien procedures nodig hebt, dus het is zeker terecht dat er een vaccinatieregeling is om mensen te compenseren,” zegt Daniel Opare, een medisch rechtendeskundige.

Er zit echter wel een addertje onder het gras wil een Aussie in aanmerking komen voor een vergoeding: hij of zij moet ten minste één nacht in het ziekenhuis hebben doorgebracht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: