“Covid etnische zuivering”: De gevaccineerden vs. de ongevaccineerden: Zij die het Vaccin en het “officiële” Covid-19 verhaal weigeren worden gecategoriseerd als “Psychopaten”

“covid-etnische-zuivering”:-de-gevaccineerden-vs.-de-ongevaccineerden:-zij-die-het-vaccin-en-het-“officiele”-covid-19-verhaal-weigeren-worden-gecategoriseerd-als-“psychopaten”

08-01-22 02: 00: 00,

Opmerking: Alle artikelen van Global Research zijn nu toegankelijk in 51 talen door het activeren van het Translate Website Drop Down Menu op de bovenste banner van onze homepage.

Voor het eerst gepubliceerd op augustus 26, 2020.

Opmerking van de auteur

Dit artikel werd geschreven in augustus 2020 (enkele maanden voor de lancering van het Covid-19 vaccin) onder de titel

“Collectief Narcisme” en de “Donkere Triade”: Degenen die protesteren tegen het “officiële” Covid-19 verhaal worden gecategoriseerd als “Psychopaten”. Is het een heksenjacht?

En nu zijn we een nieuwe fase ingegaan. Het “Vaccin Paspoort” wordt in een groot aantal landen opgelegd.

De niet-gevaccineerden worden in hun huizen opgesloten, verhinderd om te reizen, ontslagen van hun werk, verhinderd om naar scholen en universiteiten te gaan. Ze worden ervan beschuldigd extremisten en psychopaten te zijn.

Wat zich ontvouwt is een proces van “Covid Etnische Zuivering” dat bestaat uit het creëren van een wereldwijde sociale kloof tussen de gevaccineerden en de niet-gevaccineerden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: