Covid Tirannie: Regeringen richten zich tegen militairen en politie die hun grondwet verdedigen

covid-tirannie:-regeringen-richten-zich-tegen-militairen-en-politie-die-hun-grondwet-verdedigen

08-01-22 03:13:00, Agenten die steun en bescherming bieden aan burgers die protesteren tegen tirannieke lockdowns en “vaccin” mandaten worden aangevallen en gevangengezet door linkse regeringsleiders, schrijft Rairfoundation.com.

Militairen en politieagenten die steun en bescherming bieden aan burgers die protesteren tegen tirannieke lockdowns en “vaccin” mandaten, worden aangevallen door hun linkse regeringen. Landen belasteren en vervolgen militairen die trouw blijven aan de eed die zij hebben afgelegd om hun land te verdedigen tegen alle buitenlandse en binnenlandse vijanden.

Duitsland

Onlangs werd de Duitse sergeant-majoor Andreas Oberauer onwettig gearresteerd en besmeurd door internationale linkse media omdat hij een video had vrijgegeven waarin hij eiste dat er een einde zou komen aan de Duitse lockdownmaatregelen, verplichte “vaccins” en gewelddadige mishandeling van demonstranten. In de video van 28 december 2021 vestigde sergeant Oberauer de aandacht op de mishandeling van kinderen en bejaarden bij protesten voor vrijheid:

“Nu zien we dat kinderen op straat worden neergedrukt en dat oude mannen bedreigd worden met het inslaan van hun schedels [door de politie].”

De sergeant riep zijn medesoldaten en politieagenten op om de dagelijkse vreedzame protestwandelingen die in heel Duitsland plaatsvinden, te beschermen tegen het ongrondwettige mishandelingsgedrag van de staatspolitie. In de video beveelt hij zijn ondergeschikten om agenten te arresteren die burgers fysiek mishandelen en hun rechten schenden:

Sta duidelijk achter het volk van Duitsland en sta duidelijk voor het grondwettelijke recht. Dit is gericht aan iedere man, om het grondwettelijke recht van deze demonstraties te verdedigen en in te grijpen om vrouwen en kinderen te beschermen tegen – hoe moet ik ze noemen? Huurlingen? Ze kunnen geen politieagenten meer genoemd worden.

Om te beschermen. Dat is precies wat ik elke grondwettelijk loyale politieman in Duitsland oproep te doen. Intervenieer, stop je eigen collega’s om mensen, kinderen en vrouwen aan te vallen. Evenzo roep ik vandaag elke soldaat op om in te grijpen en deze demonstranten te beschermen – in uniform.

Ik zal nu het bevel geven. Hier spreekt sergeant Oberauer: Ik beveel alle soldaten onder mijn rang om vanaf 19.00 uur weer in uniform in dienst te treden. Uw opdracht is de burgerbevolking tijdens demonstraties te beschermen tegen alle aanvallen van buitenaf en in te grijpen bij elke politieman die zich ongrondwettelijk gedraagt of inbreuk maakt op de rechten van de bevolking.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: