De oorlog tegen “desinformatie” winnen

de-oorlog-tegen-“desinformatie”-winnen

08-01-22 08:56:00, Als je bent zoals ik, heb je waarschijnlijk meer dan een paar keer te maken gehad met memoryholing en misschien zelfs deplatformeren als gevolg van Big Tech’s massale censuur uitrol.

Niet dat ze zouden antwoorden, maar ik ben geneigd om de censoren te vragen: wat is het gevaar, als de bronnen duidelijk niet geloofwaardig zijn? Waarom behandelt u ons als kinderen die niet in staat zijn om zelf de geldigheid van feiten te beoordelen? Als de onjuiste informatie zo duidelijk onjuist is, laat ons dat dan zelf zien en de vraag is beantwoord, schrijft Margaret Anna Alice.

Zonlicht is het beste ontsmettingsmiddel enzovoort – maar ja, dat is nu juist het probleem, nietwaar. De duisternis moet overheersen opdat hun narratief de verhelderende belichting van het zonlicht kan overleven – zelfs als de poortwachters de zon in Bill Gates-stijl moeten doen verduisteren.

Een paar maanden geleden begon ik te experimenteren met echte pogingen om op een privé-platform Nieuwe Normalers te deprogrammeren. Ik zou zeggen dat het ongeveer een 70:30 Covidiaan:vrijdenker verhouding is, niet meegerekend degenen die aan de zijlijn blijven staan, stilletjes instemmend knikken maar te voorzichtig zijn om zich uit te spreken.

Wat ik heb ontdekt, gebaseerd op de mislukkingen en successen van anderen en van mezelf, is dat het bijna onmogelijk is om invloed te krijgen op het “wetenschappelijke” front. Hun trouw aan de “deskundigen” en het mainstream narratief is doordrenkt met een religieuze vurigheid, en iedereen die zelfs maar de meest aarzelende bezorgdheid uit, is een ketterse, aluminiumhoedje hoax plandemische samenzweringsgek.

Plus, elke poging om overtuigend bewijs van niet-mainstream bronnen te delen resulteert in onmiddellijke verwijdering van het commentaar met versluierde dreigementen van een ban.

De loutere vermelding van Dr. Reiner Fuellmich, bijvoorbeeld, levert onmiddellijke verwijdering op. Of Dr. David Martin. Of Dr. Mike Yeadon. Of Dr. Robert Malone. Of een van de duizenden gerenommeerde, Nobelprijswinnende en anderszins buitengewoon geloofwaardige wetenschappers en medische deskundigen die alarm slaan.

Een dialoog aangaan over frauduleuze PCR-tests, de gevaren van de spike, de nutteloosheid en gezondheidsrisico’s van het dragen van maskers, de verwoesting veroorzaakt door lockdowns, of iets anders dat vereist dat je deelt wat zij als “desinformatie” beschouwen, is vanaf het begin een verloren strijd.

Vervolgens heb ik die aanpak overboord gegooid en me gericht op de dreiging van totalitarisme.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: