De wereldwijde machtsovername

de-wereldwijde-machtsovername

08-01-22 02: 59: 00,

Het ligt in de aard van het wereldbestuur dat de spelers in de schaduw blijven. Maar het “Wereld Economisch Forum” (WEF) heeft er weinig twijfel over laten bestaan dat het “het moment wil aangrijpen” om de zaken in een bepaalde richting te sturen.

De “vierde industriële revolutie” wordt afgekondigd: een soort technocratisch eco-paradijs, volledig gedigitaliseerd en volledig gecontroleerd, dat beweert de huidige kwalen en breuken in de wereld te genezen. Hoe kan zoiets aan de gang zijn? Hoever zijn we op dit pad gekomen? Daarover gaat dit gesprek.

The Great WeSet: The Global Seizure of Power – Walter van Rossum in gesprek met Norbert Häring, Ullrich Mies en Hermann Ploppa.

U kunt het boek hier bestellen: als paperback, e-book of audioboek.

“Het centrale argument voor het beleid van lockdowns, de overbelasting van de gezondheidszorg en met name de overbelasting van de intensive care units, is gebaseerd op volstrekt ongeldige cijfers. Volgens de federale rekenkamer is het ministerie van Volksgezondheid nog steeds niet in staat om op betrouwbare wijze te kwantificeren hoeveel bedden op de intensive care met beademingsfaciliteiten daadwerkelijk zijn ingericht.” – Walter van Rossum

“Hoe is het mogelijk om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: