Facebook-post: “Mijn boodschap aan Sigrid Kaag”

facebook-post:-“mijn-boodschap-aan-sigrid-kaag”

08-01-22 12:43:00,

De volgende post op facebook raakte me. Het is en reactie van Melissa J. Kampers op het voorval van een man die met een fakkel die voor de deur stond van Sigrid Kaag. Een abnormale reactie op een abnormale situatie is normaal gedrag. Ik herpost hem graag in de nieuwsbrief. Wilt u meer van Melissa lezen ga naar: https://www.melissakampers.com/
 

“Mijn boodschap aan Sigrid Kaag,

Vervelend te horen dat er een man met een fakkel bij je voor de deur stond en dat je gezin dat als bedreigend en angst heeft ervaren. Ik kan mij dat goed voorstellen. Ik wil ook geen prikpushers voor de deur hebben zoals Hugo de Jonge ons aangekondigd heeft. Deur voor deur, arm voor arm.

Max, zo heet de jongen met de fakkel had dat niet moeten doen en heeft daarbij het tegenovergestelde bereikt dat hij had willen bereiken. Hij is niet gestuurd door Thierry en het FvD maar door God. Hij is daarbij de gouden regel uit het oog verloren.

“Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook de ander niet”

Een regel die je regelmatig aan je laars lapt Sigrid Kaag en hier ga ik even MIJN punt maken. Ik zie namelijk dat je gretig misbruik maakt van dit voorval om je eigen belangen en agenda te vorderen. Daarbij gebruik je krachtige woorden die erop duiden dat je feitelijk de monden wil snoeren van elk tegengeluid dat kritisch is. Woorden doen ertoe toch dus dan moeten we de mogelijkheid tot het uitspreken van onwelgevallige woorden, maar via de wet aan banden leggen. Toch Sigrid? Dat is toch wat je werkelijk bedoelt?

Bovendien, en ik ga nu je eigen woorden tegen je gebruiken, je draait de zaak namelijk om. Jij doet alsof je de democratie vertegenwoordigd, maar in werkelijkheid ben je een antidemocraat die de belangen van het World Economic Forum vertegenwoordigd. Heb ik het mis? Ik denk dat ik heel dicht bij de waarheid zit. Vervelend heh als mensen eindelijk doorhebben hoe het spelletje werkelijk gespeeld wordt?

Ik ga je nu citeren, maar met een aantal aanpassingen zodat het overeenkomt met de werkelijkheid van miljoenen Nederlanders in plaats van je elitaire clubje van “denkers”.

Maar dit is breder dan wat wij als gezin meemaken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: