Gerechtigheid voor Ahmaud Arbery?, door Jared Taylor

gerechtigheid-voor-ahmaud-arbery?,-door-jared-taylor

08-01-22 05: 10: 00,

De veroordeelde moordenaars van Ahmaud Arbery zijn gisteren veroordeeld. Travis McMichael, die 35 is en de trekker overhaalde, kreeg levenslang zonder mogelijkheid tot vervroegde vrijlating. Zijn 66-jarige vader Greg, die met hem meereed, kreeg hetzelfde, dus beiden zullen in de gevangenis sterven â behoudens hoger beroep. William Roddie Bryan, 52, die apart reed en een video-opname maakte van de fatale momenten, kreeg levenslang met de mogelijkheid van voorwaardelijke vrijlating na 30 jaar, wanneer hij 82.

Dit is een schandalige straf voor drie mannen die duidelijk niet van plan waren iemand te doden of zelfs maar kwaad te doen. Ras was de kern van deze zaak; als Arbery blank was geweest, zou deze zaak zeker nooit voor de rechter zijn gekomen. Ik schreef een gedetailleerd verslag van het proces en de vonnissen hier. Deze levenslange veroordelingen moeten in hun context worden gezien.

De Satilla Shores buurt aan de kust van Georgia waar het incident plaats vond had een golf van kleine misdaden gekend.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: