Het is al TE LAAT voor bijna 1,5 miljard mensen die kunnen sterven van covidprikken

het-is-al-te-laat-voor-bijna-1,5-miljard-mensen-die-kunnen-sterven-van-covidprikken

08-01-22 12:02:00,

Een samenvatting van hoe slecht de situatie is met deze vaccins, omdat niet iedereen doorheeft dat het al te laat is voor 1,5 miljard mensen over de hele wereld, ze zullen sterven. Nog eens 1,5 miljard mensen zullen de komende jaren slopende gezondheidsproblemen krijgen als gevolg van de vaccins, en zij zullen wellicht niet in staat zijn om op een zinvolle manier deel te nemen aan de samenleving, schrijft Health Ranger Report.

Er zullen in veel gevallen invaliden zijn, hartschade, neurologische schade, auto-immuun schade. Dan is er nog ongeveer een derde die dit zal overleven. Nog eens 1,5 miljard die het vaccin hebben genomen maar er niet aan dood gaan of er schade van ondervinden. En die een derde zal moeten zorgen voor de andere een derde die gewond is en moeten omgaan met de doden van de eerste een derde die dood is.

En dan zijn er nog de ongevaccineerden. En de ongevaccineerden zijn degenen waar de wereld van afhankelijk is. De ongevaccineerden zullen de maatschappij opnieuw moeten opbouwen. De ongevaccineerden moeten leren hoe ze de kerncentrales moeten besturen en ervoor zorgen dat ze niet meltdownen. De ongevaccineerden zullen zich moeten voortplanten, kinderen krijgen en een duurzaam menselijk ras voor deze planeet creëren.

Het aantal ongevaccineerden daalt met 30 miljoen per dag. 30 miljoen mensen per dag worden gevaccineerd. Dus op dit moment is 53% van de wereldbevolking gevaccineerd en dat aantal neemt toe met 30 miljoen per dag. Zie je waar dit heen gaat als we deze injecties niet heel snel stoppen? Dus gezien het feit dat ongeveer een derde van de gevaccineerden de komende jaren zal sterven. Dat kan 3 jaar zijn, 5 jaar, 10 jaar of gewoon uitgesmeerd over al die jaren. Maar ongeveer een derde zal sterven en dat is een zeer voorzichtige schatting, het zou veel hoger kunnen zijn. Wat het betekent is dat op dit moment elke dag 10 miljoen mensen ter dood veroordeeld worden. 10 miljoen mensen omdat dat een derde is van de 30 miljoen die dagelijks geïnjecteerd worden. Dus elke dag die voorbij gaat, worden 10 miljoen mensen in wezen op lange termijn gedood.

Zes miljoen mensen worden elke 14,4 uur ter dood veroordeeld. En het gaat elke dag door. Het is moeilijk te beseffen dat we al te laat zijn voor 1,5 miljard mensen die gaan sterven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: