Kinderen opofferen aan covid vaccins

kinderen-opofferen-aan-covid-vaccins

08-01-22 09:40:00,

“CDC beveelt COVID-19 vaccin boosters vanaf de leeftijd van 12,” zegt een recente CBC nieuwskop. Het artikel opent als volgt:

“Miljoenen Amerikanen tussen 12 en 15 jaar kunnen nu een boosterprik krijgen van Pfizer’s COVID-19 vaccin, nadat de CDC formeel nieuwe aanbevelingen heeft aangenomen die worden gesteund door een meerderheid van de externe vaccinadviseurs van het agentschap. De CDC zegt nu dat Amerikanen vanaf 12 jaar die het COVID-19 vaccin van Pfizer hebben gekregen een derde dosis moeten krijgen zo vroeg als vijf maanden na hun eerste twee injecties. De ambtenaren van het agentschap zeiden dat er genoeg tijd is verstreken voor ongeveer 5 miljoen adolescenten om in aanmerking te komen.”

“Waarom doen ze dit in vredesnaam?” vraagt men vol ongeloof, schrijft Vasko Kohlmayer.

Drie basisfeiten zijn duidelijk vastgesteld door gegevens en studies:

  1. Gezonde kinderen lopen vrijwel geen risico op ernstige Covid.
  2. De vaccins zullen niet voorkomen dat kinderen het virus oplopen.
  3. Covid-injecties brengen het risico van ernstige bijwerkingen met zich mee.

Volgens een kosten-batenanalyse van Toby Rogers, Ph.D., moeten er in de leeftijdscategorie van 5 tot 11 jaar 117 gezonde kinderen sterven aan bijwerkingen van het vaccin om één kind te redden van de dood door Covid-19.

Een studie uit Japan heeft aangetoond dat jongeren zevenhonderd procent meer kans hebben om te sterven door Pfizer-vaccins dan door Covid.

Ons is herhaaldelijk verteld dat we feiten en wetenschap moeten volgen bij de aanpak van deze pandemie.

De wetenschap over het vaccineren van kinderen tegen Covid-19 is binnen, en het kon niet duidelijker zijn: terwijl gezonde kinderen een verwaarloosbaar risico lopen door de ziekte zelf, lopen zij wel degelijk risico door de injecties.

Aangezien de vaccins de infectie en de overdracht niet stoppen, zullen zij noch de kinderen noch hun gemeenschappen beschermen tegen de verspreiding van het virus.

Het heeft geen enkele wetenschappelijke of medische zin om hen deze vaccinaties te geven. Het vaccineren van kinderen tegen SARS-CoV-2 is in strijd met zowel de beginselen van de goede geneeskunde als met wetenschappelijk bewijsmateriaal.

Volgens Dr. Robert Malone, een van ’s werelds meest vooraanstaande vaccinwetenschappers, komt de kosten-batenanalyse niet eens in de buurt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: