Op heterdaad betrapt

op-heterdaad-betrapt

08-01-22 11: 00: 00,

De bevalling is in volle gang. Het wordt steeds strakker en strakker. De situatie komt steeds meer tot een hoogtepunt, de lucht wordt aan beide kanten steeds ijler. Zal de mensheid de grote stap durven nemen? Doen we het samen of apart? Het einde is nog niet in zicht. Het eindstadium is nog niet bereikt. Hoe ondraaglijk de situatie ook is – er komt nog meer. Meer druk, meer waanzin, meer misdaden tegen de menselijkheid. Het kanaal zal nog smaller worden voordat we in een nieuwe wereld geboren worden.

Daar had ik me op voorbereid. Ik wist dat het moeilijk zou zijn. Ik zou in de diepte zinken. Ik zou de bodem moeten raken om mezelf weer omhoog te kunnen slingeren. Ik zou door het donkerste bos moeten lopen, het binnenste van de hel, om de uitgang in het centrum te vinden. Nee, het zou niet gemakkelijk zijn. Mijn pad zou niet leiden van Alpha naar Omega, maar van Omega naar Alpha, van de diepste nacht naar de nieuwe morgen, van dood naar leven. Dit wist ik: tussen zonsondergang en zonsopgang bevindt zich het mysterie, de creatieve vonk waaruit nieuw leven kan ontstaan.

Wat ik niet wist: het was niet de wereld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: