Wat Dr. Robert Malone NIET kon vertellen aan Joe Rogan

wat-dr.-robert-malone-niet-kon-vertellen-aan-joe-rogan

08-01-22 08: 12: 00,

Wat Dr. Robert Malone NIET aan Joe Rogan kon vertellen

door

Mike Adams en Robert Gorter, MD, PhD.

01/02/2022

Joe Rogan’s interview met Dr. Robert Malone was, zonder twijfel, een van de belangrijkste interviews van 2021. Het interview is talloze malen herplaatst op vrije meningsuiting videosites. Hier is een link op Brighteon om de volledige drie uur te bekijken:

Brighteon.com/9f76180e-1642-43a0-ba33-5fde2b35eb37

Gedurende het interview was Dr. Malone nauwgezet, bedachtzaam en zeer informatief. We leren ook hoezeer hij geeft om de mensheid en gemotiveerd wordt door mededogen, niet door hebzucht (in tegenstelling tot de vaccinfabrikanten en de corporate media).

Joe Rogan, van zijn kant, was bijna perfect in zijn evenwicht tussen luisteren en dan belangrijke vragen stellen die de gedachten van zijn publiek weerspiegelden. Dit was misschien een van Joe’s beste interviews omdat hij goed geïnformeerd is,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: