Amerikanen weten niet dat 10 januari een belangrijke dag is: Aanpassing of conflict?, door Paul Craig Roberts

amerikanen-weten-niet-dat-10-januari-een-belangrijke-dag-is:-aanpassing-of-conflict?,-door-paul-craig-roberts

09-01-22 05: 00: 00,

Het Kremlin heeft zijn bezorgdheid geuit over de veiligheid van Rusland wanneer het omringd wordt door Amerikaanse bases en heeft duidelijk gemaakt dat Washington de bezorgdheid van Rusland moet aanpakken. Maar zal Washington dat doen? Sterker nog, kan Washington dat wel?

De Verenigde Staten worden geregeerd door geldbeluste belangengroepen, de diepe staat, en leugens. De leugens hebben invloed op iedereen, niet alleen op het volk, maar ook op de diepe staat en de geïmporteerde belangengroepen die aan de politici trekken. Bijgevolg kunnen de Verenigde Staten geen zinnig binnenlands of buitenlands beleid voeren.

Het binnenlands beleid bestaat erin de blanke meerderheid van de bevolking te demoniseren als âracistenâ en âbinnenlandse terroristen.â Het buitenlands beleid bestaat erin dreigementen en dwang te gebruiken om een zo groot mogelijk aantal vijanden te creëren ten voordele van het budget en de macht van het militair/veiligheidscomplex.

Het Amerikaanse propagandaministerie is zo succesvol dat de deep state zijn eigen leugens gelooft. Hier is Anne Applebaum die deep state muziek speelt voor patriottische oren in The Atlantic.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: