De cynische reactie in de VS op de gebeurtenissen in Kazachstan

de-cynische-reactie-in-de-vs-op-de-gebeurtenissen-in-kazachstan

09-01-22 01: 12: 00,

Het verslag van de Russische televisiecorrespondent uit de VS over de reacties aldaar op de gebeurtenissen in Kazachstan toont in alle duidelijkheid het cynisme waarmee de VS internationale politiek bedrijven.

Dat de verslagen van de Russische televisiecorrespondenten uit de VS sterk afwijken van wat op de Duitse televisie te zien is, is voor anti-Spiegellezers niet nieuw. Het verslag in het Russische avondnieuws van zaterdag liet dit bijzonder duidelijk zien. Daarom heb ik het verslag vertaald.

Begin van vertaling:

Van “oostelijke NAVO” tot “bedreiging van de Kazachse soevereiniteit” – dit is hoe de Amerikaanse media vandaag de retoriek van Washington over de CSTO ondersteunden, ook al geven de Britse Daily Mail en de Amerikaanse Foreign Policy tussen de regels door tenminste toe dat zij hard anti-Russisch zijn: De schietpartijen zijn pas afgenomen na de komst van de vredesmacht en Moskou redt zijn buren inderdaad van het virus van straatrevoluties waarbij onder meer de VS betrokken zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: