De Diepe Staat en het Digitaal-Financieel Complex

de-diepe-staat-en-het-digitaal-financieel-complex

09-01-22 09: 30: 00,

Sinds maart van 2020 hebben velen van ons zich op het hoofd gekrabd en zich afgevraagd hoe “zij” in staat waren de wereldwijde lockdowns tot stand te brengen en het gesynchroniseerde fascisme van vrijwel alle regeringen van de wereld te coördineren. De Duitse econoom Ernst Wolff heeft zeer elegant en beknopt uitgelegd hoe dit werd bereikt in deze 11-minuten durende video.

TRANSCRIPT

Het is eind december 2021 en we bevinden ons in een economische en sociale overgangsperiode van historische omvang. Al bijna twee jaar volgen bijna alle landen ter wereld, ongeacht of het dictaturen of parlementaire democratieën zijn, in grote lijnen dezelfde agenda.

Deze wereldwijde synchronisatie toont aan dat er een kracht bestaat die meer macht heeft dan welke van de huidige 200 regeringen op onze planeet dan ook. Deze kracht heeft een naam. Het is het Digitaal-Financieel Complex. (Aan het hoofd ervan staan de vijf grootste IT bedrijven ter wereld op digitaal gebied: Apple,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: