Eerste geruchten: Wat zijn de VS bereid in Genève met Rusland te onderhandelen?

eerste-geruchten:-wat-zijn-de-vs-bereid-in-geneve-met-rusland-te-onderhandelen?

09-01-22 01: 43: 00,

USA vs. Rusland

Op 10. In januari beginnen in Genève de door Rusland geïnitieerde onderhandelingen over wederzijdse veiligheidsgaranties. Berichten in de media geven aan waar de delegaties van de VS en de NAVO over zouden kunnen praten en wat zij uitgesloten achten.

Waar de komende gesprekken tussen Rusland en de VS in Genève over gaan, heb ik al uitvoerig gemeld, om nu niet alles te herhalen, kunt u het hier lezen. De onderhandelingen zijn door Rusland gestart omdat Rusland zich bedreigd voelt door de NAVO en de VS. Daarom heeft Rusland, eenvoudig gezegd, de volgende voorstellen gedaan:

  1. Geen militaire manoeuvres van de NAVO in de nabijheid van de Russische grens, geen militaire manoeuvres van Rusland in de nabijheid van de grens met NAVO-landen.
  2. Geen stationering van middellangeafstandsraketten met nucleaire capaciteit in Europa, d.w.z. ook in het Europese deel van Rusland
  3. Geen stationering van kernwapens buiten het eigen land (wat ook een terugtrekking van Amerikaanse kernwapens uit Europa zou betekenen)
  4. Geen bommenwerpers die zo dicht bij elkaars grens patrouilleren,

“Lees verder

%d bloggers liken dit: