“Het bewijs dat er iets mis is, is zo sterk dat je letterlijk je ogen moet afwenden om niet te beseffen dat het echt slecht is, overal” – Dr. Mike Yeadon

“het-bewijs-dat-er-iets-mis-is,-is-zo-sterk-dat-je-letterlijk-je-ogen-moet-afwenden-om-niet-te-beseffen-dat-het-echt-slecht-is,-overal”-–-dr.-mike-yeadon

09-01-22 04:38:00,

Tijdens de 86e zitting van de Corona Onderzoekscommissie sprak Dr. Mike Yeadon over de leugens van het Covid narratief met als uiteindelijk doel The Great Reset, en presenteerde hij bewijs dat met voorbedachten rade was voorzien van bepaalde Covid-injectie batches die ‘dodelijke doses’ en meer bevatten, bericht Dailyexpose.uk.

Dit artikel is het eerste in een serie die Dr. Yeadon’s 2 uur en 20 minuten durende presentatie opsplitst in meer behapbare brokken voor diegenen die misschien weinig tijd hebben en niet in staat zijn om de volledige presentatie in één keer te bekijken. Wat volgt heeft betrekking op de leugens die door regeringen, regeringsadviseurs en bedrijfsmedia het publiek verteld worden – de “8 Covid Leugens” zoals Dr. Yeadon ze noemt – wat het doel is en het bewijs dat er een supranationaal plan is om alle liberale democratieën over te nemen.

Dr. Mike Yeadon heeft een succesvolle carrière gehad in de farmaceutische industrie. Aan het begin van “de pandemie” merkte hij dat adviseurs van de Britse regering op televisie logen tegen de natie. Aanvankelijk was hij nieuwsgierig gefascineerd, maar tegen de zomer van 2020 was hij gealarmeerd en later in het jaar werd hij bang. Dr. Yeadon heeft er geen persoonlijk voordeel bij zich uit te spreken tegen het officiële narratief en heeft in feite aan inkomen en reputatie ingeboet door dit te doen.

Wij danken Dr. Yeadon, de Corona Onderzoekscommissie en allen overal ter wereld, van alle rangen en standen, die zich uitspreken en opkomen voor vrijheid en gerechtigheid ten bate van de wereld en haar toekomst.

Wat Dr. Yeadon beangstigend vindt, is dat elk land ter wereld voorbereidingsplannen had voor een pandemie, die allemaal plotseling en op onverklaarbare wijze en op hetzelfde moment werden vervangen.

Hij had deze plannen van alle G20-landen en de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) gelezen en geen ervan omvatte het sluiten van grenzen (tenzij je op een klein eiland woonde), het sluiten van bedrijven, het sluiten van scholen, het massaal testen van de gezonde bevolking, lockdown of maskering. “Alle dingen waarvan ons nu wordt verteld dat ze essentieel zijn, ontbraken in de vorige plannen en werden expliciet uitgesloten,” zegt Dr. Yeadon.

“Het sterkste bewijs dat ik kan bieden dat er een supranationaal plan is om alle liberale democratieën over te nemen is dit: dat alle landen enigszins vergelijkbare Pandemie Voorbereidingsplannen hadden die zeer eenvoudig waren en ze hebben ze allemaal in de weken van maart 2020 weggegooid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: