Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory

het-grote-sterven:-“enorm-aantal-sterfgevallen-door-vaccin-en-het-wordt-nog-veel-erger”-–-dr.-pierre-kory

09-01-22 08:19:00, © Hieronymus Bosch De wereldberoemde Covid-19 expert op het gebied van kritieke zorg en longen, Dr. Pierre Kory, zegt dat de gegevens duidelijk zijn dat de Covid-19 injecties “niet veilig, niet effectief” zijn en dat ze een enorm aantal sterfgevallen veroorzaken. Het wordt nog veel erger als we de injecties niet stoppen, schrijft Beforeitsnews.com.

Dr. Kory waarschuwt:

“Ze hebben bijna een jaar geleden al overlijdensrecords gebroken met deze vaccins. Nu begin je het te zien in actuariële gegevens bij levensverzekeringsmaatschappijen. De levensverzekeringsmaatschappijen hebben claims uitgekeerd zoals ze nog nooit eerder hebben gedaan, en ze merken dat de sterfgevallen niet door covid kunnen worden verklaard. Als je kijkt naar de werkelijke morbiditeit en mortaliteit van het CDC… 2019, 2020 en 2021 in de leeftijd van 18 tot 64 jaar… zie je in Amerika dat vanaf kwartaal twee van het jaar 2021 (toen de vaccins begonnen) de sterftecijfers begonnen te stijgen, en wel van 120% boven normaal naar 140% boven normaal, en het is veel hoger dan de sterftecijfers in 2020. Het verschil in 2020 en 2021, we hadden covid in beide jaren. In 2021, hadden we de vaccins.

Ze weten dat het aantal sterfgevallen dat ze melden niet verklaard kan worden door covid… Er is iets anders dat een enorm en extreem angstaanjagend sterftesignaal in de V.S. bevolking veroorzaakt. Om te denken dat het iets anders is dan de vaccins, dat we het fout hebben en als je blijft zeggen dat ze veilig zijn, zal die lijn die al in een aanzienlijke en steile helling zit, doorgaan, hoe meer we boosteren en hoe meer we vaccineren… Dit moet stoppen. We moeten stoppen, mensen sterven.”

Intussen zijn de gekaapte regelgevende agentschappen zoals de CDC en FDA de bewezen wetenschappelijke behandelingen voor Covid, zoals Ivermectine, aan het afkraken en verbieden. Dr. Kory zegt dat Ivermectine bewezen effectief is in het bestrijden van Covid-infecties, en hij zegt: “Het is een van de veiligste medicijnen die ooit op de markt zijn gebracht.” Dr. Kory zegt ook dat de experimentele zogenaamde vaccins “niet veilig en niet effectief zijn.” Waarom worden ze dan toch door overheidsinstanties gepromoot? Dr. Kory zegt: “Ik heb dit op de eerste rij kunnen zien.” En hij gaat verder met te zeggen dat overheidsinstanties lijden aan “regelgevende gevangenschap” door big Pharma.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: