Hoe je een demonstratie van honderdduizend Oostenrijkers NIET tegenhoudt

hoe-je-een-demonstratie-van-honderdduizend-oostenrijkers-niet-tegenhoudt

09-01-22 02:01:00,

Zaterdag 8 januari zag Wenen de grootste demonstratie tegen verplichte vaccinatie en voor vrijheid en zelfbeschikking tot nu toe. De politie stuurde aan op escalatie door de vooraf afgesproken route met hekken af te zetten. Zie wat er dan gebeurt (vanaf 51:35 in de eerste video, klik daarvoor op de afbeelding).

De massa die wordt tegengehouden gebruikt geen geweld. Aan de kop staat een grote truck, die met gemak door de hekkenbarricade zou kunnen heenrijden, maar iedereen blijft rustig en wacht – meer dan een half uur lang – af. Als de druk van de enorme massa de politie (die nu feitelijk zelf is ingesloten) te groot wordt, haalt die zelf de hekken wer weg.

De mensen applaudisseren en roepen: “Wir marschieren auch für Euch!” (Wij demonstreren ook voor jullie!)

Wenen 8 januari 2022

Censuur

De beelden van deze ‘doorbraak’ stonden gisteravond nog op YouTube. Vandaag zijn ze verwijderd van het platform. Gelukkig heb ik ze gisteren gedownload en kan ik ze hier via een Dropbox-link alsnog laten zien.

Mega demo

Hoe enorm groot deze demosntratie was kon je gisteren zien op een 3x versneld weergegeven video. Ook deze is vandaag van YouTube af. Mijn schatting op basis van die beelden was dat er tussen de 100.000 en 150.000 demonstranten waren, maar ik geef deze schatting direct voor een betere.

Op Bitchute vond ik deze iets minder duidelijke, ook versneld weergegeven video, die desondanks een goede indruk geeft van de massaliteit van deze demonstratie, die trouwens nog doorging tot diep in de avond.

Hekken plaatsen: bewuste, geplande provocatie

Gerelateerd

In heel Europa massale, emotioneel geladen protesten tegen verplichte vaccinatie en coronapas (1)

Zondag 31 januari: demonstraties in verschillende Europese steden tegen de lockdown-maatregelen

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: