Laatste nieuws! William Happer ondertekent petitie tegen eredoctoraat Frans Timmermans

laatste-nieuws!-william-happer-ondertekent-petitie-tegen-eredoctoraat-frans-timmermans

09-01-22 03:52:00, DONEREN

Climategate.nl kan alleen bestaan dank zij uw donaties. U kunt zowel doneren via iDeal als rechtstreeks naar de rekening van Stichting Milieu, Wetenschap & Beleid. Donaties aan de stichting zijn fiscaal aftrekbaar. Vermeld altijd het doel van uw donatie. Dat kan climategate.nl zijn, maar ook een specifiek project dat op climategate genoemd is, of een andere bestemming die met climategate.nl of stichting MW&B te maken heeft. Rekening Stichting Milieu, Wetenschap en Beleid.

IBAN NL04INGB 0005526038 – RSIN/fiscaalnr. ANBI: 822331767 – KvK 27378299 – De stichting heeft de ANBI status.

NIEUWSBRIEF

Inschrijven nieuwsbrief.
(afmelden nieuwsbrief)

POPULAIRE BERICHTEN

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: