Pillen uitgerust met sensoren om digitaal bij te houden wanneer en of je het medicijn hebt genomen Goedgekeurd door FDA in 2017

pillen-uitgerust-met-sensoren-om-digitaal-bij-te-houden-wanneer-en-of-je-het-medicijn-hebt-genomen-goedgekeurd-door-fda-in-2017

09-01-22 12: 37: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Pillen met digitale sensoren zijn nu de nieuwste controversiële technologie die zichzelf goedkeuring heeft zien krijgen van de FDA. De alarmerende nieuwe apparaten zouden gebruik maken van een set sensoren in de chips om gegevens over elke patiënt bij te houden.

Gebleken is dat de FDA een Orwelliaans medisch apparaat heeft goedgekeurd dat gebruik maakt van sensoren die in tabletten zijn geïmplanteerd om de inname van medicijnen in het lichaam van patiënten digitaal te controleren.

De US Food and Treatment Administration schepte op in een recent vrijgegeven persverklaring van december 2017 betreffende het certificeren van een uniek medicijn met een “digitaal volgsysteem voor inname” dat gebruik maakt van “sensoren” in pillen om te communiceren met een mobiel apparaat om te documenteren of en wanneer de patiënt de medicijnen heeft ingenomen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: