SCHOKKEND: Duitse artsen vinden ‘verbazingwekkende’ onzuiverheden in Covid-‘vaccin’

schokkend:-duitse-artsen-vinden-‘verbazingwekkende’-onzuiverheden-in-covid-‘vaccin’

09-01-22 03:02:00, Een groep Duitse artsen voegt zich bij het koor van deskundigen die vreemde voorwerpen hebben ontdekt in de coronavirus-“vaccins” en het bloed van de gevaccineerden. Duitse pathologen presenteerden een analyse van het coronavirus-“vaccin” tijdens een schokkende persconferentie in september. Een fragment van de conferentie onthult vreemde voorwerpen in het vaccin, alsook in het bloed van degenen die het vaccin hebben genomen, schrijft Rairfoundation.com.

Sommige van de vreemde voorwerpen werden beschreven als “nauwkeurig geconstrueerd” en ook – schokkend – wormen die uit eieren zijn uitgebroed.

De live-streamed persconferentie werd georganiseerd door de Stiftung Corona-Ausschuss, die losjes kan worden omschreven als Duitslands equivalent van America’s Frontline Doctors. Zoals verwacht werd hun opmerkelijke presentatie door de Duitse mainsteam media met de grond gelijk gemaakt.

Het evenement werd geleid door Prof. Dr. Arne Burkhardt, die “18 jaar lang hoofd van het Instituut voor Pathologie in Reutlingen was en daarna als patholoog in een privépraktijk werkte”, Prof. Dr. Walter Lang, die “van 1968 tot 1985 als patholoog aan de Hannover Medical School werkte” voordat hij een privé-instituut voor pathologie in Hannover oprichtte en Prof. Dr. Werner Birkholz, een voormalig hoogleraar elektrotechniek met een focus op kwaliteit en risicobeheer aan de Jacobs Universiteit in Bremen. Inleidingen en de presentatie werden verzorgd door Dr. Ute Langer, een arts en een chirurg.

Bij onderzoek van “restanten van vaccins van het bedrijf BioNTech-Pfizer,” bleek bijvoorbeeld wat “een nauwkeurig geconstrueerd voorwerp lijkt te zijn”:

Het vreemde voorwerp was een van de vele, waaronder ook letterlijke wormen die lijken te zijn “uitgebroed”:

Hoe ongelooflijk het ook lijkt, de Duitse artsen zijn niet de enigen die vreemde voorwerpen in de vaccins hebben ontdekt:

  • In augustus heeft Japan het Moderna-vaccin opgeschort nadat er vreemde materialen waren aangetroffen in hun coronavirusvaccin. Volgens Nikkei Asia bleek de stof te reageren op magneten. Zoals eerder op Frontnieuws gerapporteerd, is Japan uitzonderlijk transparant geweest met hun behandeling van het coronavirusvaccin, met respect voor de autonomie van hun burgers.
  • Dr. Carrie Madej, een internist, ontdekte ook vreemde objecten na het bestuderen van de injecties, waaronder “grafeen-achtige” objecten en “een tentakelachtig,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: