Stollingsinjecties waarschuwing: Zo ziet een bloedprop eruit als vloeibaar bloed verandert in een gelatineachtige massa in je lichaam

stollingsinjecties-waarschuwing:-zo-ziet-een-bloedprop-eruit-als-vloeibaar-bloed-verandert-in-een-gelatineachtige-massa-in-je-lichaam

09-01-22 03:46:00,

De reden waarom profvoetballers op het veld in elkaar zakken en hartaanvallen krijgen, is dat hun bloed verandert in een halfvaste gelatineachtige massa als gevolg van de injecties met spike-eiwit “vaccins”. Dit is ook de reden waarom covidvaccins steeds meer bekend staan als “stollingsinjecties”, schrijft Mike Adams.

Het is duidelijk dat wanneer je bloed niet langer functioneert als een vloeistof maar begint te veranderen in een vaste stof, het niet langer door je bloedsomloop kan stromen. Binnen enkele seconden verliezen je hersenen zuurstof en verlies je het bewustzijn. Dit is de reden waarom zoveel mensen die de covid “stollingsinjecties”, sterven of bewusteloos raken.

Het overkomt ook nieuwslezers (live op camera), zoals deze Braziliaanse verslaggever die, nadat hij publiekelijk had opgeschept over het nemen van covidvaccin-injecties, het bewustzijn verloor en in het midden van zijn eigen nieuwsuitzending ineenstortte:

Brazilian Journalist Collapses and Has Five Heart Attacks Days After 3rd Covid Shot – 98

Voordat hij flauwviel voor de camera, tweette hij nog: “Vaccins redden levens” en spoorde iedereen aan de prik te nemen. Hij kreeg naar verluidt vijf hartaanvallen op weg naar het ziekenhuis.

De volgende afbeelding, genomen van een pre-covid patiënt in 2018, laat zien hoe een grote, intacte bloedklonter eruit kan zien (ja, de afbeelding is echt):

Deze specifieke afbeelding van een intact bloedstolsel werd genomen pre-covid, van een patiënt die naar verluidt een volledig intact stolsel “ophoestte” dat lijkt op rood koraal of boomwortels. Van het NEJM:

Een 36-jarige man werd opgenomen op de Intensive Care met een acute exacerbatie van chronisch hartfalen. Nadat een ventriculair assistentie-apparaat was geplaatst en een antistollingstherapie was gestart, ontwikkelde zich bloedspuwing, en hij hoestte een afgietsel van de rechter bronchiale boom.

Dat betekent dat hij letterlijk een volledig binnenste afgietsel van de luchtwegen van een long ophoestte, gevormd tot een massieve bloedklonter.

Volgens een nieuwsbericht “zeiden dokters in het ziekenhuis dat de man zich onmiddellijk beter voelde nadat hij de prop had opgehoest…”

We kunnen het ons alleen maar voorstellen.

Hoewel deze foto niet afkomstig is van een slachtoffer van een covidvaccin, geeft ze goed weer wat er gebeurt in de lichamen van mensen die mRNA-covidvaccins nemen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: