Video’s en tekst: Blinken, Stoltenberg stellen ongekend dictaat en ultimatum aan Rusland na NAVO-bijeenkomst buitenlands beleid

video’s-en-tekst:-blinken,-stoltenberg-stellen-ongekend-dictaat-en-ultimatum-aan-rusland-na-navo-bijeenkomst-buitenlands-beleid

09-01-22 12: 35: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Hieronder vindt u video’s van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken en NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg tijdens hun respectieve persbriefings na de virtuele vergadering van de dertig hoofden buitenlands beleid van de NAVO op 7 januari, voorafgegaan door het transcript van Blinken’s opmerkingen. Zij geven een duidelijke indicatie van wat kan worden verwacht van de komende besprekingen in de NAVO-Rusland-Raad en tussen Biden en Poetin.

Het resultaat van zowel Blinken’s als Stoltenberg’s verklaringen is dat Rusland de keuze heeft om te capituleren voor NAVO’s voorwaarden en eisen met betrekking tot de voortdurende oorlog in Oekraïne (en impliciet de terugkeer van de Krim) en NAVO’s absorptie van alle voormalige Sovjetrepublieken die nog geen deel uitmaken van het blok, of de NAVO zal terugkeren naar haar rol als de militaire alliantie die het al 73 jaren is: het zal het militaire expediënt tegen Rusland inzetten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: