VS moeten veiligheidszorgen Rusland serieus nemen

vs-moeten-veiligheidszorgen-rusland-serieus-nemen

09-01-22 12: 58: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Een Amerikaanse Ruslanddeskundige merkte onlangs op dat diplomatie geen beloning is voor goed gedrag. Diplomatie is veeleer een noodzakelijke activiteit die nodig is om oorlog te voorkomen. Bekwame diplomatie vereist dat men inzicht heeft in de waargenomen belangen van de andere partij en in wat deze waarnemingen bepaalt. Dit helpt beide partijen om tot een voor beide partijen aanvaardbare oplossing te komen waarin rekening wordt gehouden met de grootste zorgen van elk van beide partijen. De regering-Biden zou er verstandig aan doen om tijdens de komende ontmoeting met Rusland op 10 januari de veiligheidszorgen van ’s werelds andere nucleaire supermacht serieus te nemen om een onnodige escalatie in Oost-Europa te voorkomen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: