Wat heeft Amerika te winnen bij het omsingelen van Rusland met raketten? Oekraïne en Taiwan: Bougies voor WO3?

wat-heeft-amerika-te-winnen-bij-het-omsingelen-van-rusland-met-raketten?-oekraine-en-taiwan:-bougies-voor-wo3?

09-01-22 12: 47: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

In de nasleep van het telefoongesprek in december 31 tussen president Biden en president Poetin, zijn twee zeer verschillende percepties van de werkelijkheid in conflict gebracht, waarvan we alleen maar kunnen bidden dat ze zullen worden opgelost in de komende dagen en weken van ontmoetingen tussen beide partijen.

Waar de ene partij zichzelf toegewijd acht aan het steunen van het onafhankelijke recht van Oekraïne om lid te worden van de NAVO om de trans-Atlantische op regels gebaseerde orde te helpen versterken, ziet de andere partij een oprukkende militaire omsingeling van zijn uitgestrekte grondgebied onder een militaire doctrine die “full spectrum dominance” wordt genoemd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: