Amerikaanse Pravda: Onze volksgezondheidsproblemen, door Ron Unz

amerikaanse-pravda:-onze-volksgezondheidsproblemen,-door-ron-unz

10-01-22 05: 00: 00,

Opioïden als de Witte Dood

Ieder van ons richt zich noodzakelijkerwijs op verschillende gebieden, en tot voor kort had ik nooit veel aandacht besteed aan volksgezondheidskwesties, in de naïeve veronderstelling dat deze in handen waren van redelijk competente en redelijk eerlijke overheidsdienaren, gecontroleerd door journalisten en academici van vergelijkbare betrouwbaarheid.

Voor velen van ons, mijzelf inbegrepen, kwam er een belangrijke barst in die veronderstelling in 2015, toen de pagina’s van de New York Times en onze andere grote kranten werden gevuld met berichten over een schokkende nieuwe studie van Anne Case en Angus Deaton, een getrouwd stel van eminente economen, waarbij Deaton’s carrière een paar weken eerder werd bekroond met het winnen van de Nobelprijs in zijn vakgebied.

Hun opmerkelijke bevinding was dat gedurende de voorgaande 15 jaren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: