Barmhartige paljas McDonald’s: 50% korting op hamburger na prik – Café Weltschmerz

barmhartige-paljas-mcdonald’s:-50%-korting-op-hamburger-na-prik-–-cafe-weltschmerz

10-01-22 01:46:00,

“Een burger voor na een prikkie”, luidt de nieuwe reclameslogan van McDonalds in Bergen op Zoom.

Uit deze nieuwe campagne wordt duidelijk dat McDonalds wel dégelijk om onze gezondheid geeft, aangezien de frietschuur het restaurant ons met een verlepte verleidelijke hamburger omkoopt stimuleert aan onze ‘gezondheid’ te denken en de prik te nemen.

Zie hier McDonald’s’ ludieke actie op een flyer die het filiaal verspreidde, swipe vooral even door de post heen:

Deze flyer diende je in te leveren om de korting te bemachtigen. De reacties hierop, zoals ook te lezen in de comments bij deze Instagram-post, waren niet mild. McDonald’s Bergen op Zoom reageerde op deze commotie door te zeggen dat de actie ‘met een knipoog’ bedoeld was en dat medewerkers niet daadwerkelijk zouden controleren of iemand de injectie heeft ontvangen. De mensen die de humor van de ‘welbedoelde grap’ niet inzagen, snapten volgens het filiaal de actie niet.

De McDonald’s in Bergen op Zoom verwijst voor een reactie op de campagne naar de landelijke voorlichting. Deze houdt het bij de volgende reactie: “We hebben de actie van één van onze restaurants gezien. We hebben deze actie, die slechts bij één restaurants korte tijd heeft gelopen, direct gestopt. Alle gasten zijn welkom bij McDonald’s.” Behalve degenen zonder QR-code natuurlijk.

Dat de grootste aandeelhouders van McDonald’s The Vanguard Group, BlackRock, Wellington Management, Northern Trust en andere bekende ‘partners’ van het World Economic Forum zijn, is natuurlijk geen gewoon toeval.

Hieronder volgt een selectie van de reactie die online de ronde deden:

Alsof het nog niet gekker kon… maar McDonalds Bergen Op Zoom overtreft het. 50% korting na je booster. #Booster #BoosterVaccinatie #McDonalds #StopDeLockdownNu #McDonalds pic.twitter.com/wb5Cxcj2eN

— Fleur (@WorselingF) January 9, 2022

Dan weet je nu met zekerheid aan welke kant McDonalds staat:https://t.co/2JNqHZ67Fg

— Jaap Liewes (@LiewesJaap) January 9, 2022

Korting bij de @McDonalds na een experimenteel prikkie #StopDeWaanzin pic.twitter.com/Yn7IWxEVoY

— Bob #NooitMeerLockdown📵 (@Bob36783646) January 9, 2022

Bij de @McDonalds zijn ze helemaal gek geworden #BergenOpZoom
Een burger na een prikkie… Ff met 50% korting smijten om mensen te stimuleren om te vaxxen 👎🤐 pic.twitter.com/8q7Y8VwoiT

— ❦︎ 𝓜𝓲𝓵𝓸𝓾 ❦︎ (@Milou_DH_) January 9,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: