Bewijs voor een verband tussen coronavirusziekte-19 en blootstelling aan radiofrequente straling van draadloze communicatie, waaronder 5G.

bewijs-voor-een-verband-tussen-coronavirusziekte-19-en-blootstelling-aan-radiofrequente-straling-van-draadloze-communicatie,-waaronder-5g.

10-01-22 06:35:00,

Een vervolg op het artikel:https://stralingsleed.nl/blog/de-drie-telecomproviders-zitten-niet-stil-het-wordt-onleefbaar-voor-de-elektrogevoelige/

Is er een verband tussen de radiofrequentie straling (RF) van alle draadloze en het sterftecijfer van de SARS-CoV-2 pandemie? Bij het beschouwen van de epidemiologische triade (agent-gastheer-omgeving) die van toepassing is op alle ziekten, is de omgevingsfactor in de COVID-19-pandemie onderzocht, namelijk de radiofrequente straling van de draadloze communicatiesystemen in de omgeving, waaronder microgolven en millimetergolven van 4G+ en 5G. Er is een verband gevonden tussen de klachten van corona en de klachten ontstaan bij het activeren van 5G.

Ontstaan SARS-CoV-2
Het SARS-CoV-2, het virus dat de Covid-19-pandemie veroorzaakt, dook op in Wuhan, China kort na de implementatie van de hele stad met vijf generatie (5G). Met naast de bestaande antennemasten van 2G, 3G, 4G en de nieuwe 5de generatie 5G. Het virus verspreide zich snel en wereldwijd. Opvallend gegeven is daar waar 5G werkzaam was het virus heftig toesloeg. Het aangeven van een statistische correlatie met de recent opgerichte en werkende 5G-netwerken versus Covid-19 virus, is dan een logische oorzaak.

Is er een overlap tussen elektromagnetische straling (EMV) en Covid-19 symptomen?
Elektromagnetische straling die bij velen elektrogevoeligheid (EHS) veroorzaken heeft een overlap met de klachten die blijven na een besmetting met het Covid-19 virus (Long-Covid). Het gebruik van draadloze apparaten voor flora, fauna en mensen heeft drie factoren:
-de ziekteverwekker (de kunstmatige elektronisch magnetische velden);
-de gezondheid van de gastheer (is men hier gevoelig voor);
-de omgeving (is er veel draadloos in de omgeving).

De omgevingsfactoren
Omgevingsfactoren die mogelijk een rol spelen bij de uitbraak en omgang van SARS-CoV-2 uitbraak, zijn onvoldoende in kaart gebracht. In de studie zijn de schadelijke effecten van elektromagnetische velden in de omgeving onderzocht. Juist de verschillende mechanismen hebben mogelijk bijgedragen aan de uitbraak van de corona epidemieën. Er werden in deze studie meer dan 250 onderzoeksrapporten onderzocht, gepubliceerd in de periode van 1969 tot 2021. Het betrof onderzoeken over radiofrequenties van 600 megahertz (MHz) tot 90 gigahertz (GHz) in het golfspectrum van 2G tot en met 5G.

De onderzoekers Ph.D. Beverly Rubik en Jr., MD, MPH. Robert D. Brown, neuroloog, verdeelden hun bevindingen over vijf categorieën:
-bloedveranderingen;
-oxidatieve stress;
-veranderingen in het immuunsysteem;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: