De gedetailleerde verklaringen van de staatshoofden van de CSTO over de poging tot staatsgreep in Kazachstan

de-gedetailleerde-verklaringen-van-de-staatshoofden-van-de-csto-over-de-poging-tot-staatsgreep-in-kazachstan

10-01-22 04: 16: 00,

Op 10. In januari vond een topontmoeting van de staatshoofden van de CSTO plaats over de mislukte couppoging in Kazachstan. Hier vat ik de belangrijkste verklaringen samen en vertaal ze.

Aangezien Duitse media zoals Der Spiegel slechts zeer korte artikelen hebben gepubliceerd over de bijeenkomst van de staatshoofden van de CSTO, die per videoconferentie werd gehouden, zal ik hier in detail ingaan op de bijeenkomst en de belangrijkste verklaringen. Het Kremlin heeft meer dan een uur van de conferentie gepubliceerd zodat men de uitspraken van de staatshoofden in detail kan zien.

Samenvatting

Der Spiegel heeft slechts een korte samenvatting gepubliceerd waarin uitspraken uit hun context zijn gehaald en zodanig zijn gerubriceerd dat de gedane uitspraken ongeloofwaardig klinken. Daarom zal ik de uitspraken hier eerst samenvatten en ze daarna in detail vertalen. Aangezien de door het Kremlin gepubliceerde video meer dan een uur duurt, kan ik hem niet volledig vertalen, vooral omdat de uitvoerige beleefdheden aan het begin van elke verklaring, die gebruikelijk zijn bij dergelijke bijeenkomsten, niet veel informatieve waarde hebben.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: