De Holocaust van zes miljoen Joden in de Eerste Wereldoorlog, door Thomas Dalton

de-holocaust-van-zes-miljoen-joden-in-de-eerste-wereldoorlog,-door-thomas-dalton

10-01-22 05: 05: 00,

Ik neem aan dat de lezer bekend is met de grondbeginselen van de zogenaamde Holocaust: de vermeende dood van ongeveer zes miljoen Joden, velen in gaskamers, door toedoen van de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog. Dit was, zo wordt ons verteld, een weloverwogen beleid van Hitler en zijn topmensen, iets van de hoogste prioriteit, zelfs boven de oorlogsinspanning zelf, en een beleid van de grootste geheimzinnigheid. Het was zelfs zo geheim, dat harde documentatie en forensisch bewijs over deze catastrofale, wereldveranderende gebeurtenis bijna niet bestaan: geen âHitler bevelâ om de Joden te doden, geen plannen voor moorddadige gaskamers, geen fysieke overblijfselen van gaskamers,[1] geen foto’s van gaskamers of vergaste Joden, geen autopsies die de dood door gas bevestigen, geen consistente of samenhangende verslagen van massale schietpartijen die in totaal meer dan 1,5 miljoen moeten hebben bedragen, geen bewijs van eender welke moordpartij.geen bewijs van de ongeveer 1 miljoen doden in het getto. Die ingenieuze duivels,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: