De veiligheid van Kazachstan werd ondermijnd door externe krachten

de-veiligheid-van-kazachstan-werd-ondermijnd-door-externe-krachten

10-01-22 07: 48: 00,

Talloze publicaties waarin de situatie in Kazachstan de afgelopen dagen wordt besproken, getuigen er met toenemende duidelijkheid van dat deze gebeurtenissen door externe krachten zijn aangezwengeld.

Lijkt de terroristische aanslag waarbij op 6 januari in Almaty twee wetshandhavers werden onthoofd, niet op de recente aanslagen van DAESH (verboden in de Russische Federatie) terroristen in Irak, Syrië en Afghanistan? En wat te denken van de beelden van de openlijke verdeling van vuurwapens aan de zogenaamde demonstranten, georganiseerd door de sponsors van de onrust, die onlangs op de sociale media zijn opgedoken, bevestigen die niet de aanwezigheid van extern vals spel? Deze gebeurtenissen vertonen alle kenmerken van een met voorbedachten rade uitgevoerde gewapende couppoging.

Het gevaar dat dergelijke verwikkelingen zich in Kazachstan en andere staten van Centraal-Azië voordoen, kan echter niet genoeg worden benadrukt, vooral in verband met de snelle opmars van de ideeën van radicalisme en extremisme die door internationale terroristische organisaties worden verspreid,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: