Dr. Jane Ruby: Big Pharma bedrijven verspreiden opzettelijk giftige batches COVID-19 vaccin

dr.-jane-ruby:-big-pharma-bedrijven-verspreiden-opzettelijk-giftige-batches-covid-19-vaccin

10-01-22 12:34:00, Dr. Jane Ruby vertelde het publiek dat Big Pharma bedrijven Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson giftige partijen COVID-19 vaccins verspreiden. “Er is bewijs dat deze bedrijven opzettelijk giftige partijen [van COVID-19 vaccin] inzetten,” zei Ruby tijdens de 3 januari aflevering van de “The Stew Peters Show”, schrijft Mary Villareal.

Ruby zei dat een groep analisten haar heeft geïnformeerd dat alle drie de farmaceutische bedrijven met deze massale vaccinatiecampagnes actief testen uitvoeren op menselijke proefkonijnen. Ze zei dat de analisten de giftige batches hebben geïdentificeerd aan de hand van partijnummers, en dat het een noodgeval is om de informatie wereldwijd onder de mensen te krijgen.

Het team van analisten zei dat deze bedrijven zogenaamde “dodelijke dosis studies” uitvoeren, waarbij wordt gekeken hoeveel er nodig is om de dood te veroorzaken.

“Wat ze doen is de dodelijke hoeveelheid bepalen door op de helft van de bevolking te testen. Het is een van de middelen om de acute giftigheid te beoordelen voordat men overgaat tot studies op mensen,” zei Ruby. “Het is grotendeels uitgefaseerd. Ze voeren het uit zonder geïnformeerde toestemming. Het is tegen alle ethische en wettelijke regels. Deze bedrijven gaan gewoon ongestraft door, want er is niets dat hen tegenhoudt.”

Nu deze informatie aan het licht is gekomen, merkte Ruby op dat er geen reden is waarom iemand zijn kinderen in de rij zou laten staan om de vaccins in te nemen – vooral niet met de dodelijke doses die worden gebruikt. Er is geen reden voor wie dan ook, kinderen en volwassenen, om zich aan dergelijke injecties te onderwerpen.

Voor degenen die denken dat vaccins de juiste manier zijn, moedigt Ruby ouders aan om op zijn minst te vragen naar het batchnummer van hun vaccins, omdat deze biowapens kinderen in gevaar brengen. Ze benadrukte dat alleen al het kijken naar de batchnummers kan helpen.

Ruby splitst de dodelijke batchnummers op

Ruby zei dat de bedrijven dodelijke doses per batch hebben aangemaakt en deze partijen hebben voorzien van een code waarmee ze kunnen nagaan welke partijen giftig zijn, welke handicaps veroorzaken en welke soorten handicaps er waarschijnlijk zullen optreden.

Voor Moderna is dat batchcode 011 l 20.

Het nummer 011 is de temporele batchvolgorde die het bedrijf vertelt dat het in de loop van de tijd is ontwikkeld en door het bedrijf is ingezet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: