Dr. Mike Yeadon: Covid injecties zijn per definitie giftig, ze waren altijd al schadelijk voor mensen “Er worden criminele handelingen gepleegd”

dr.-mike-yeadon:-covid-injecties-zijn-per-definitie-giftig,-ze-waren-altijd-al-schadelijk-voor-mensen-“er-worden-criminele-handelingen-gepleegd”

10-01-22 03:27:00, Foto bron – New Yorker “Als je effectief iedereen op de planeet gaat behandelen – je zou het sowieso niet moeten doen, maar dat is zeker de verklaarde bedoeling – dan heb je veiligheid, veiligheid, veiligheid nodig… Dat is je eerste zorg – zelfs meer dan ‘werkt het?’ – je moet er zeker van zijn dat het heel veilig is, want je gaat het geven aan, potentieel, miljarden mensen.”

Tijdens de 86e zitting van de Corona Onderzoekscommissie, sprak Dr. Mike Yeadon over zijn bezorgdheid met betrekking tot de Covid injecties, en presenteerde bewijsmateriaal dat bewijst dat bepaalde Covid-injectie batches “dodelijke doses” bevatten en meer, bericht Dailyexpose.uk.

Dit artikel is het eerste in een serie die Dr. Yeadon’s 2 uur en 20 minuten durende presentatie opsplitst in meer behapbare brokken voor diegenen die misschien weinig tijd hebben en niet in staat zijn om de volledige presentatie in één keer te bekijken. U kunt over het voorgaande gedeelte lezen en het bekijken in Frontnieuws vorige artikel “Het bewijs dat er iets mis is, is zo sterk dat je letterlijk je ogen moet afwenden om niet te beseffen dat het echt slecht is, overal” – Dr. Mike Yeadon. Wat volgt heeft betrekking op de zogenaamde “vaccins”.

“Zodra ik de vaccins bekeek, was ik echt heel bang omdat het een nieuw type is. Deze zijn nog nooit in grote hoeveelheden aan mensen toegediend. Er is geen manier om te weten wat voor ongewenste effecten er kunnen optreden. Dus, wat je doet is zorgvuldig empirisch onderzoek … Als je een probleem kunt bedenken, moet je laten zien waarom het niet zal gebeuren.”

Dr. Yeadon heeft vanaf het begin een aantal zorgen over de Covid-injecties gehad.

Ten eerste zijn ze alle vier (AstraZeneca, Janssen of J&J, Pfizer, Moderna) fundamenteel hetzelfde van opzet – ze coderen alleen voor het spike-eiwit.

“De menselijke immuniteit berust veel meer op het begrijpen van de moleculaire structuur binnenin de bal [van het virus] dan op de spikes. Het lijkt me dus, dacht ik, alleen al epidemiologisch gezien slecht om het buitenste deel te kiezen.”

Ten tweede hebben alle virale spike-eiwitten een soort biologische eigenschappen die ongewenst zijn. Ze zijn niet alleen om het virus aan het oppervlak van een cel te verankeren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: