Great Reset wordt versneld: Regeringen die consumptievlees kankerverwekkend verklaren, mensen aanmoedigen insecten te eten en privé-autobezit uitbannen

great-reset-wordt-versneld:-regeringen-die-consumptievlees-kankerverwekkend-verklaren,-mensen-aanmoedigen-insecten-te-eten-en-prive-autobezit-uitbannen

10-01-22 05:23:00,

We hebben allemaal de griezelige, dystopische video van het Wereld Economisch Forum (WEF) gezien. In 2030 zul je niets meer bezitten en gelukkig zijn. Je zult in 2030 veel minder vlees eten, behalve af en toe een “traktatie”. Tegen 2030 zullen een miljard mensen ontheemd zijn door de klimaatverandering, schrijft Thecovidblog.com.

Dat is de ideale wereld voor het gepeupel, volgens de zogenaamde “elite”. En de COVID-19 agenda heeft de Nieuwe Wereld Orde/Great Reset versneld. Elon Musk, bijvoorbeeld, was 27 miljard dollar waard in 2019. Hij is nu 320 miljard dollar waard, volgens Forbes. Dat is een enorme stijging van 1.085% in rijkdom sinds de zogenaamde pandemie begon. Bill Gates bezit 242.000 hectare landbouwgrond in de VS, waarmee hij de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in het land is. Jeff Bezos’ nettowaarde is nu $201 miljard, een stijging ten opzichte van ongeveer $115 miljard in 2019. En de lijst gaat maar door.

Ondertussen verloren miljoenen Amerikanen in diezelfde periode hun kleine bedrijven en middelen van bestaan. Miljoenen anderen worden nu gedwongen tot experimentele injecties, maskers en vaccinpassen als ze willen deelnemen aan deze Great Reset Society. Veel van de voorgaande WEF-doelstellingen klinken vergezocht en zelfs krankzinnig. Maar het meeste gebeurt nu al en zal alleen maar sneller gaan naarmate de weken en maanden verstrijken.

E.U. voedselbeleid: consumptievlees veroorzaakt kanker

Dit is de eerste stap om consumptievlees helemaal uit het westerse dieet te bannen en te dicteren wat je wel en niet mag eten. De Commissie van de Europese Unie heeft meer dan 186 miljoen euro uitgetrokken om het concept te promoten dat rood vlees kanker veroorzaakt, en beveelt dus plantaardige diëten aan. Consumptievlees omvat in de EU rund-, varkens-, geiten- en lamsvlees. Maar dit initiatief blijft niet beperkt tot Europa.

De zogeheten Europese Green Deal omvat initiatieven om ook Canada, Mexico, Zuid-Korea, Japan en andere landen te dwingen vlees op te geven ten gunste van frankenfood, die de EU agro-food noemt. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten zijn er al bedrijven die in het laboratorium gekweekt vlees maken. De EU zegt dat dit initiatief ook klimaatverandering zal tegengaan en gezonde eetgewoonten zal bevorderen, wat impliceert dat ze pretenderen zich daadwerkelijk te bekommeren om de menselijke gezondheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: