Het Corona-beleid maakt onze kinderen levensmoe

het-corona-beleid-maakt-onze-kinderen-levensmoe

10-01-22 09: 43: 00,

De onlangs gepubliceerde cijfers over de drastisch toegenomen zelfmoordpogingen onder kinderen tonen eens te meer aan: kinderen en jongeren hebben enorm te lijden onder het Coronabeleid. Maar zelfs na bijna twee jaar oogsten zij er (op zijn best) warme woorden en koele onwetendheid voor: deze onverschilligheid is schandalig. De actoren die verantwoordelijk zijn voor het lijden van de kinderen en de verloren moed om het leven aan te gaan, kunnen zich echter “redelijk” voelen in de nieuwe normaliteit. Een commentaar van Tobias Riegel.

“Kinderen en adolescenten hebben het zwaarst te lijden onder de pandemie” is wat we al enige tijd in de politiek en de media te horen krijgen. De kinderen en jongeren deden dit echter niet vrijwillig, zij werden ertoe gedwongen. En zij betalen een hoge prijs voor de vergiftigde lofprijzingen van de volwassenen die verantwoordelijk zijn voor het destructieve en niet op bewijzen gebaseerde Coronabeleid.

Naast tal van andere aspecten sprong de afgelopen dagen het -rapport over zelfmoordpogingen bij kinderen onder het Corona-beleid in het oog: volgens dit rapport is het aantal gevallen van zelfmoordpogingen tijdens de tweede lockdown met ongeveer 400 procent gestegen ten opzichte van de tijd vóór het Corona-beleid.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: