Macron zegt dat ongevaccineerde Franse burgers niet langer welkom zijn in het land – maar ongevaccineerde moslims kunnen gewoon binnen marcheren

macron-zegt-dat-ongevaccineerde-franse-burgers-niet-langer-welkom-zijn-in-het-land-–-maar-ongevaccineerde-moslims-kunnen-gewoon-binnen-marcheren

10-01-22 01:58:00, © Sans commentaire / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0) De Franse president Emmanuel Macron is trots op het feit dat hij hen “pissig maakt”, verwijzend naar de ongevaccineerden in zijn land die door de staat worden vervolgd omdat ze vertrouwen op hun eigen, door God gegeven immuniteit om gezond te blijven, schrijft Naturalnews.com.

In een recent interview met Le Parisien gaf Macron toe dat zijn extreme fascisme met betrekking tot het coronavirus Frankrijk aan flarden scheurt, en dat hij daar maar al te graag mee doorgaat.

“De ongevaccineerden, ik wil ze echt pissig maken. En dat zullen we blijven doen, tot het einde. Dat is de strategie”, verklaarde Macron.

Macron ging nog verder, met misschien een nog schandaliger verklaring:

“Wanneer mijn vrijheid een bedreiging wordt voor de vrijheid van anderen, word ik een onverantwoordelijk individu. Een onverantwoordelijk individu is niet langer een burger.”

Wat Macron hiermee bedoelt, is natuurlijk dat alle Fransen die nog waarde hechten aan hun burgerlijke vrijheden, nu een bedreiging zijn voor zijn plandemische agenda. Diezelfde mensen zijn het in de ogen van Macron niet eens meer waard om burgers van Frankrijk genoemd te worden.

“Ze ondermijnen wat de soliditeit van een natie vormt,” voegde Macron toe over de “anti-vaxxers” die hij gewoon niet kan uitstaan, en die volgens hem een “enorme morele fout” begaan.

Weet u nog in 2020 toen Macron beloofde dat covidprikken nooit verplicht zouden worden?
Houd in gedachten dat dit dezelfde Macron is die een kick krijgt van het openstellen van de grenzen van Frankrijk voor een eindeloze stroom van “migranten,” die voor zover wij kunnen nagaan niet worden onderworpen aan dezelfde vaccinatie-eisen als echte Franse burgers.

Op het moment van dit schrijven zijn maar liefst zes miljoen Fransen van 12 jaar en ouder nog steeds niet gevaccineerd. Dit is verontrustend voor Macron, die zegt dat deze mensen niet langer geldige burgers zijn met wettelijke en grondwettelijke rechten.

“Als je geen burger meer bent, wat ben je dan?” vroeg een commentator op de overigens zwaar pro-Macron nieuwe zender BFMTV. “Ben je dan een onderburger, een gevallen burger, een niemand?”

Diezelfde commentator wees erop dat Macron op 27 december 2020 de Franse burgers bezwoer dat de Covid griepprikken nooit,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: