McU’s grote vervanging gaat door: In NO WAY HOME, Spider-Man verontschuldigt zich omdat hij blank is. Is bruine Webslinger de volgende?, door Paul Kersey

mcu’s-grote-vervanging-gaat-door:-in-no-way-home,-spider-man-verontschuldigt-zich-omdat-hij-blank-is.-is-bruine-webslinger-de-volgende?,-door-paul-kersey

10-01-22 05: 00: 00,

Earlier: De grote vervanging komt voor Captain America: Hij is nu zwart. In Marvel Cinematic Universe, Whites Have No Place

Zoals verwacht bij supernova-films van het Marvel Cinematic Universe, had Spider-Man: No Way Home een van de grootste openingen ooit [‘Spider-Man: No Way Home’ Defeats ‘Infinity War’ & Notches 2nd Highest Domestic Opening At The Box Office With $260M, by Anthony D’Alessandro, Deadline, December 20, 2021]. En het is de eerste film die is uitgebracht sinds de Flu Manchu pandemie begon in maart 2020 die wereldwijd £1 miljard heeft binnengehaald [Spider-Man: No Way Home first pandemic film to hit $1 billion, by Roger Cheng, CNet.com, December 27, 2021]. Maar één feit kan de serie nog steeds voorgoed de das omdoen: De volgende Spider-Man zou wel eens een “kleurling†kunnen zijn, een volgende stap in de MCUâs Grote Vervanging.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: