Nieuwe Big Data-studie van 145 landen toont aan dat COVID-vaccins de zaken verergeren (gevallen en sterfgevallen)

nieuwe-big-data-studie-van-145-landen-toont-aan-dat-covid-vaccins-de-zaken-verergeren-(gevallen-en-sterfgevallen)

10-01-22 08:05:00,

Ik heb deze studie gemist. Om de een of andere reden heeft de mainstream media dat ook gedaan. Maar deze studie is de zoveelste onafhankelijke analyse die moeilijk te weerleggen is: we zijn misleid door de CDC, FDA, en NIH, schrijft Steve Kirsch.

De volgende keer dat u uw provinciale gezondheidscommissaris, president Biden of Boris Johnson ziet, kunt u hen vragen of zij een fout hebben gevonden in deze studie van Kyle A. Beattie, getiteld Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A BigData Analysis of 145 Countries (de PDF-versie vindt u hier).

Uit de studie bleek dat COVID-vaccins meer COVID-gevallen per miljoen veroorzaken (+38% in de VS) en meer COVID-gerelateerde sterfgevallen per miljoen (+31% in de VS).

In de samenvatting staat:

De statistisch significante en overweldigend positieve causale effecten van het gebruik van vaccins op de afhankelijke variabelen van het totale aantal sterfgevallen en het totale aantal gevallen per miljoen moeten de beleidsmakers grote zorgen baren. Zij wijzen op een aanzienlijke toename van zowel het aantal COVID-19-gevallen als het aantal sterfgevallen, die rechtstreeks is toe te schrijven aan het gebruik van een vaccin dat oorspronkelijk aan het publiek werd verkocht als “de sleutel tot het herwinnen van onze vrijheden”. Het effect van vaccins op het totale aantal gevallen per miljoen en het kleine positieve verband met het totale aantal vaccinaties per honderd wijst op een beperkt effect van vaccins op het terugdringen van COVID-19-gerelateerde gevallen.

Deze resultaten zouden lokale beleidsmakers moeten aanmoedigen om beleidsbeslissingen te nemen op basis van gegevens, niet op basis van verhalen, en op basis van lokale omstandigheden, niet op basis van wereldwijde of nationale mandaten. Deze resultaten zouden beleidsmakers er ook toe moeten aanzetten om, naast massale vaccinatiecampagnes, op zoek te gaan naar andere manieren om uit de pandemie te geraken.

De vaccins maken de situatie niet beter, ze maken het erger. Dit is de reden waarom we niet uit het gat kunnen komen. Verplichte vaccinaties verergeren de situatie.

Dit is niet de eerste studie die tot deze conclusies komt. Deze onafhankelijk van elkaar uitgevoerde studies hebben hetzelfde gevonden: hoe meer je vaccineert, hoe erger het wordt.

  1. De Lyons-Weiler studie
  2. De Harvard studie
  3. De Duitse studie
  4. De Deense studie (die aantoont dat Dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: