Nieuwe parodie advertentie die de spot drijft met Pfizer gaat VIRAAL – “Schizer | Because We Care (About Our Profits)”

nieuwe-parodie-advertentie-die-de-spot-drijft-met-pfizer-gaat-viraal-–-“schizer-|-because-we-care-(about-our-profits)”

10-01-22 09:59:00, Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is, maar een spottende advertentie die Pfizer, of beter gezegd Schizer, belachelijk maakt, kan een bittere pil zijn om te slikken.

Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is, maar een spottende advertentie die Pfizer, of beter gezegd Schizer, belachelijk maakt, kan een bittere pil zijn om te slikken. De parodie met de titel “Schizer | Because We Care (About Our Profits),” bevat duistere maar amusante satire en snijdt zonder omwegen de belangrijkste problemen aan met de massale vaccinatiecampagne die wereldwijd plaatsvindt, schrijft Thecovidworld.com.

Volledige transcriptie van de virale advertentie:

“Toen COVID-19 in Canada toesloeg, wisten we bij Schizer dat we moesten reageren. Onze lobbyisten en public relations medewerkers gingen de klok rond aan het werk voor onze revolutionaire mRNA gentherapie, niet revolutionair in de zin dat het echt werkt, maar eerder dat het voor ons ongekende winsten zou opleveren door mensen ervan te overtuigen in de rij te staan voor onze injecties en regeringen en werkgevers onder druk te zetten om ze verplicht te stellen.

We hebben triljoenen binnengehaald voor ons en onze investeerders. En dankzij partners als Justin Trudeau, die geen functionerende hersencel heeft, kunnen we er zeker van zijn dat ons product zijn weg zal vinden naar de armen van tientallen miljoenen Canadezen, keer op keer.

Schizer – omdat we om onze winst geven.

Bijwerkingen kunnen zijn: spierspasmen, toevallen, verlamming, Guillain-Barré syndroom, myocarditis, pericarditis, ziekte van Parkinson, hartaanval, beroertes, meningitis, hersendood, vroeggeboortes, doodgeboortes, steriliteit, verhoogd risico op kanker en overlijden.

Raadpleeg uw dokter niet. Die hebben wij ook.”

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Documenten onthullen dat Pfizer-vaccin lawine van miskramen en doodgeboorten veroorzaakte

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: