Officiële Britse gegeven: Dubbel/driedubbel/ gevaccineerden waren in december goed voor vier op de vijf Covid-19 sterfgevallen

officiele-britse-gegeven:-dubbel/driedubbel/-gevaccineerden-waren-in-december-goed-voor-vier-op-de-vijf-covid-19-sterfgevallen

10-01-22 06:34:00,

Britse regeringscijfers tonen aan dat de Covid-19 injecties niet beschermen tegen infectie of overdracht. De gevaccineerde bevolking in het Verenigd Koninkrijk is goed voor bijna 75% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen, volgens het Britse Health Security Agency.

Van de meer dan 3700 sterfgevallen die van 6 december tot 2 januari zijn gemeld, waren er meer dan 2600 volledig gevaccineerd – meer dan 70%, volgens de gegevens, en een extra 130 sterfgevallen die worden toegeschreven aan de “gedeeltelijk gevaccineerden” brengt het totaal op bijna 75%, bericht Dailyexpose.uk.

Bovendien vertegenwoordigen de volledig gevaccineerden verreweg de meeste van de Covid-19 gevallen in die periode.

De HSA betoogt dat “verwacht wordt dat een groot deel van de gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen zich zou voordoen bij gevaccineerde personen, eenvoudigweg omdat een groter deel van de bevolking gevaccineerd is dan ongevaccineerd en geen enkel vaccin 100% effectief is”, hoewel de cijfers nogal scheef lijken, aangezien het rapport ook vermeldt dat 63,1% van de bevolking twee doses van het vaccin had genomen en 45,6% van de bevolking ten minste drie doses had genomen.

Dit betekent dat de gevaccineerden 75% van de Covid-19 sterfgevallen tussen 6 december 21 en 2 januari 22 voor hun rekening namen, terwijl de ongevaccineerden slechts 25% voor hun rekening namen.

Aangezien 7 op de 10 gevallen van Covid-19, 6 op de 10 ziekenhuisopnames en 8 op de 10 sterfgevallen van Covid-19 voor rekening komen van de gevaccineerde bevolking, is het dan echt gerechtvaardigd om de NHS om te vormen tot de National Booster Service en vaccinpaspoorten in te voeren waarbij een ongevaccineerde persoon een test moet afleggen om toegang te krijgen, maar een gevaccineerde persoon dat niet hoeft?

De Covid-19 injecties voorkomen geen infectie.

De Covid-19-injecties voorkomen geen overdracht.

Uit de gegevens blijkt ook niet dat ze ziekenhuisopname of overlijden voorkomen.

Het enige wat de Covid-19 injecties momenteel verhinderen, is de eerbiediging van de fundamentele mensenrechten die vóór maart 2020 aan elke persoon zijn toegekend.

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: