Professor Ehud Qimron: “Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven”

professor-ehud-qimron:-“ministerie-van-volksgezondheid,-het-is-tijd-om-falen-toe-te-geven”

10-01-22 08: 08: 00, Professor Ehud Qimron (midden) aan de Universiteit van Tel Aviv (Haaretz)

Gepubliceerd: January 10, 2022
Share on: TW / FB / TG

Professor Ehud Qimron, hoofd van de afdeling Microbiologie en Immunologie van de Universiteit van Tel Aviv en een van de meest vooraanstaande Israëlische immunologen, heeft een open brief geschreven waarin hij scherpe kritiek uit op het Israëlische – en zelfs wereldwijde – beheer van de coronavirus pandemie.

Oorspronkelijke brief in het Hebreeuws: N12 News (6 januari, 2022); vertaald door Google/SPR. Zie ook: De voorspelling van professor Qimron van augustus 2020: “De geschiedenis zal oordelen over de hysterie” (INN).

∗∗

Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven

De waarheid over het coronavirusbeleid staat op het punt onthuld te worden. Wanneer de destructieve concepten een voor een ineenstorten, zit er niets anders op dan de deskundigen die het beheer van de pandemie hebben geleid te vertellen – we zeiden het toch.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: