Race Perverts Justice, door Gregory Hood

race-perverts-justice,-door-gregory-hood

10-01-22 05: 00: 00,

Een van de grote tekortkomingen van de Angelsaksische wereld is de rechteloosheid. Over bijna alles wat belangrijk is, wordt in de rechtbank beslist. Hieruit blijkt het grote vertrouwen dat de Anglo’s in hun instellingen hebben. Helaas kunnen deze instellingen worden omgevormd tot geraffineerde instrumenten voor blanke onteigening. Het rechtssysteem is gecorrumpeerd en blanken moeten dit inzien.

Blanken hebben zojuist een krachtige herinnering gekregen. Jared Taylor heeft het lot van Travis McMichael, Greg McMichael, en William âRoddieâ Bryan samengevat. Ze zullen waarschijnlijk allemaal sterven in de gevangenis. Hun veroordelingen en aanklachten waren schandalig, en de rechter handelde schandelijk.

Deze mannen werden aangeklaagd omdat Mr. Bryan publiekelijk een video vrijgaf waarvan hij dacht dat die hen zou vrijspreken. In plaats daarvan was de reactie verontwaardiging. Er zou geen aanklacht zijn ingediend als alle betrokkenen blank waren geweest. Maar omdat Arbery zwart was, maakte de media van de schietpartij een verhaal over een lynchpartij. Dat is duidelijk niet wat de video laat zien,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: