Reiner Füllmich informeert over “Neurenberg 2.0”: Internationaal strafproces begint “over een paar weken”

reiner-fullmich-informeert-over-“neurenberg-2.0”:-internationaal-strafproces-begint-“over-een-paar-weken”

10-01-22 07:06:00, De Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Füllmich vertelde Maria Zeee dat het langverwachte internationale strafproces, door velen ook wel “Neurenberg 2.0” genoemd, over een paar weken zal beginnen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal een onderzoekscommissie zich over de zaak buigen. Er zullen aanklachten worden ingediend tegen vier vooraanstaande personen: Bill Gates, Christian Drosten, Anthony Fauci en WHO chef Tedros, legde Füllmich uit. “Ze zullen een zeer hoge prijs betalen. Ze zullen naar de gevangenis gaan.”

Allerlei deskundigen zullen getuigen over wat er werkelijk aan de hand is, over de agenda die bedoeld is om onze aandacht af te leiden van bevolkingsvermindering enerzijds en bevolkingscontrole anderzijds, aldus de advocaat.

Hij voegde eraan toe dat er wordt gewerkt aan een nieuwe rechterlijke macht omdat het systeem “zo corrupt is dat we er niet langer op kunnen vertrouwen”. “We moeten ons eigen systeem opzetten,” zei hij.

Een belangrijk onderdeel van de zaak is een onderzoek naar “vaccinproducenten” onder leiding van Mike Yeadon, een voormalig vice-president van Pfizer. Uit dat onderzoek bleek dat sommige partijen vaccins helemaal geen problemen veroorzaakten, terwijl andere zeer gevaarlijk waren en duizenden doden veroorzaakten.

“Ze proberen uit te vinden hoe ze zoveel mogelijk mensen kunnen doden zonder alarmbellen te laten rinkelen”, aldus Füllmich. “Het is duivels. Hoe kunnen mensen zo slecht zijn?”

De advocaat zei verder dat deze hele operatie, die al tientallen jaren aan de gang is, wordt uitgevoerd door een paar honderd, hooguit een paar duizend mensen. Zij proberen zoveel mogelijk artsen en politici aan hun kant te krijgen door omkoping en chantage. Denk aan ritueel kindermisbruik, bijvoorbeeld, zei hij.

“Geef niet op. Blijf vechten.”

Dr. Reiner Fuellmich – Update on Nuremberg 2.0
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: