Sensationele bevestiging van VS gezondheidschef Dr Fauci: PCR-test kan virussen en hun overdracht niet opsporen

sensationele-bevestiging-van-vs-gezondheidschef-dr-fauci:-pcr-test-kan-virussen-en-hun-overdracht-niet-opsporen

10-01-22 07: 31: 00,

Vanaf het begin hebben kritische wetenschappers de geschiktheid van PCR- en antigeentests voor het opsporen van virussen en dus ook van infecties en asymptomatische overdrachten ontkend. Alle coronamaatregelen van de regering zijn echter gebaseerd op de vermeende doeltreffendheid van deze tests en het enorme aantal “gevaarlijke asymptomatische infecties”. De Amerikaanse immunoloog en presidentieel adviseur Dr. Anthony Fauci heeft nu eind december de bevindingen van de critici bevestigd: De enige manier om vast te stellen of iemand drager van het virus kan zijn, is het opsporen van levende virussen.

De enorme aantallen “asymptomatische besmettingen” die sinds maart dagelijks worden aangekondigd 2020, waarmee op alarmistische wijze een quasi-ziekte wordt gesuggereerd, maar waarvan in werkelijkheid hooguit zo’n 3 – 5 % daadwerkelijk ziek wordt, hebben geleid tot een kunstmatig opgeblazen pandemie die in werkelijkheid nooit heeft bestaan. Voor het eerst in de geschiedenis van besmettelijke ziekten werd beweerd dat niet slechts één persoon met symptomen besmet kon zijn, maar al diegenen bij wie reeds een virus was vastgesteld, ook al had dit nog niet geleid tot ziekte met merkbare symptomen. En dit uiterst gevaarlijke virus kan met een PCR of zelfs met een antigeentest “positief” worden opgespoord. –

Dit is de basis voor de algemene maskerplicht, de afstandsregels, quarantaineverplichtingen en alle andere uiteenlopende vrijheidsbeperkende overheidsmaatregelen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: