Spelbreker Omikron? Nieuwe mutant brengt nieuwe wind in het vaccinatiedebat.

spelbreker-omikron?-nieuwe-mutant-brengt-nieuwe-wind-in-het-vaccinatiedebat.

10-01-22 07: 57: 00,

In het debat over verplichte vaccinatie gaan steeds meer stemmen op om overhaaste actie af te raden. Steeds meer sceptici laten van zich horen, vooral in de gelederen van de FDP, en zelfs de nieuwe federale minister van Justitie, Buschmann, twijfelt aan de zin van driemaandelijkse opkikkers. De Omikron-variant zorgt voor herbezinning. Hij is besmettelijker, maar ook veel minder gevaarlijk dan de Deltamutant. Niettemin rekent de federale minister van Volksgezondheid op een totale vaccinatie voordat een besmetting deze “overbodig” maakt. Hij heeft geen respect voor wetenschappelijke bevindingen of gezond verstand. Maar dat weten we van hem. Door Ralf Wurzbacher

Lees over dit onderwerp ook: 30 Argumenten tegen verplichte vaccinatie

De invoering van verplichte vaccinatie in Duitsland is bepaald niet het doorslaande succes dat de voorvechters ervan graag hadden gezien. Hardliners als Karl Lauterbach (SPD) of Markus Söder (CSU) krijgen te maken met een groeiend aantal twijfelaars,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: