Twitter medeplichtig aan GENOCIDE door grootschalige studie te censureren waaruit blijkt dat Ivermectine 68% van de covid-sterfgevallen kan voorkomen

twitter-medeplichtig-aan-genocide-door-grootschalige-studie-te-censureren-waaruit-blijkt-dat-ivermectine-68%-van-de-covid-sterfgevallen-kan-voorkomen

10-01-22 01:18:00,

Een pre-print studie die positieve gezondheidsresultaten aantoont bij het profylactisch innemen van een lage dosis Ivermectine, is verbannen van Twitter omdat het “misleidend” zou zijn, bericht Ethan Huff.

De social mediagigant heeft besloten dat deze feitelijke wetenschap die een 68 procent reductie in sterfte laat zien bij het nemen van Ivermectine niet kan worden toegestaan op het platform – hoewel er geen duidelijke uitleg werd gegeven over het waarom, wat suggereert dat de “factcheckers” gewoon niet willen dat mensen de waarheid over Ivermectine leren.

Het onderzoek betrof 220.517 mensen in de Braziliaanse stad Itajaí die van de overheid gratis Ivermectine kregen aangeboden. Het doel van het onderzoek was het effect te bepalen van het nemen van Ivermectine tegen een Covid-19 infectie.

Het blijkt dat in de reële praktijk het innemen van Ivermectine – of wat de leugenachtige mainstream media en de FDA “paardenpasta” hebben genoemd – helpt om levens te redden van ernstige Covid-symptomen en de dood.

De persoonlijke en medische basisgegevens van elke deelnemer werden verzameld om de juiste dosis profylactische Ivermectine te kunnen toedienen, die werd vastgesteld op 0,2 mg per kilogram lichaamsgewicht.

De deelnemers werd verteld om deze hoeveelheid Ivermectine gedurende twee opeenvolgende dagen om de 15 dagen in te nemen.

Van de 220.517 mensen in Itajaí die het middel kregen aangeboden, accepteerden 133.051, of 60,3 procent, het middel, terwijl 87.466, of 39,7 procent, het afwees. Degenen in de groep die weigerde werden geëvalueerd als controlepersonen.

Uiteindelijk leerde men dat “regelmatig gebruik van Ivermectine leidde tot een 68% vermindering in Covid-19 sterfte.” Na correctie voor “restvariabelen,” sprong dat percentage naar 70 procent.

Verder waren de ziekenhuisopnames in de Ivermectinegroep 56 procent lager in vergelijking met de controlegroep. Na correctie voor diezelfde restvariabelen werd vastgesteld dat het percentage ziekenhuisopnames in de Ivermectinegroep 67 procent lager was.

“Deze resultaten tonen aan dat Ivermectine, op medisch voorschrift, in de hele stad gedekt, een positief effect kan hebben op de gezondheidszorg,” schreven de auteurs van de studie.

Twitter pleegt massamoord door te voorkomen dat mensen de waarheid over ivermectine te weten komen

Dit is geweldig nieuws in de strijd tegen Covid, en is vooral veelbelovend omdat de geëvalueerde steekproefgrootte groot was.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: