Video Transcript: CBC journalist stapt op uit protest tegen repressieve en gepolitiseerde nieuwsredactie

video-transcript:-cbc-journalist-stapt-op-uit-protest-tegen-repressieve-en-gepolitiseerde-nieuwsredactie

10-01-22 07: 28: 00,

Systeemupdate

Ik interview Tara Henley, voormalig journalist bij de Canadian Broadcasting Corporation, over haar besluit de CBC te verlaten, en de verstikkende cultuur die de nieuwsredacties in Noord-Amerika in zijn greep heeft

Glenn Greenwald

3 uur geleden2ReageerDeel

Het hieronder volgt een volledige transcriptie van Glenn Greenwald’s Rumble video CBC Journalist stapt op uit protest tegen repressieve & gepolitiseerde Newsroom: An Interview with Tara Henley” gepubliceerd op 8 januari, 2022. Klik op de vorige hyperlink om het volledige programma te bekijken op Rumble, of bekijk de video op de player hieronder.

Dit bericht is voor betalende abonnees

Bent u al een betalende abonnee? Log in

” Lees verder

%d bloggers liken dit: