Vrijheid of leven onder een juk?

vrijheid-of-leven-onder-een-juk?

10-01-22 11:51:00,

Dit artikel verscheen in de Gezond Verstandkrant van 8 maart 2021. Het heeft niet ingeboet aan actuele waarde. Daarom plaats ik het op mijn blog.

‘Er wordt door de overheid grote nadruk gelegd op vaccineren. Voor 1 juli zou iedereen die dat wil gevaccineerd moeten zijn. Waarom deze druk om het programma zo snel mogelijk uit te voeren? Tegelijkertijd wordt erbij gezegd dat de maatregelen na vaccinatie niet worden opgeheven, want het RIVM verwacht een volgende golf. De drang die wordt uitgeoefend is niet erop gericht om ons onze vrijheid terug te geven. Misschien kortstondig als een soort van adempauze, om dan vervolgens die vrijheid weer af te nemen vanwege de nieuwe uitbraak. Waarvoor dan ook weer geprikt moet worden. Degenen die meer vertrouwen op hun eigen immuunsysteem dan op de vaccins die in steeds grotere getale op de markt komen, worden gezien als lastposten en dwarsliggers en het is een kwestie van tijd dat er vanuit het volk zal worden gevraagd om maatregelen om de vaccinweigeraars uit te sluiten van deelname aan de samenleving. Dan wordt het moeilijk voor degenen die de vaccinatie hebben geweigerd. Bent u  dan bereid om uw min of meer comfortabele leven op te geven in ruil voor vrijheid? Of hebt u geen trek in moeilijkheden en kiest u toch voor de maatschappij die de Technocraten (Mr. Global) gaan inrichten? Een maatschappij waaraan u mag deelnemen als u zich netjes gedraagt? Waar uw ecologische voetafdruk wordt gecontroleerd en waar uw gedrag en standpunten worden geregistreerd?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: