Wat is de oorzaak van zoveel inflatie? door Michael Hudson

wat-is-de-oorzaak-van-zoveel-inflatie?-door-michael-hudson

10-01-22 05: 00: 00,

Ben Norton, Inflatie en bankieren 2022 Econoom Michael Hudson bespreekt de wereldwijde inflatiecrisis en hoe de Amerikaanse Federal Reserve stilletjes (en blijkbaar illegaal) grote banken redde in 2019 met $4,5 triljoen aan noodrepo oans Overgenomen met toestemming van Michael Hudson.

Ik interviewde econoom Michael Hudson om te bespreken wat de oorzaak is van de wereldwijde inflatiecrisis, en ook hoe de Amerikaanse Federal Reserve in september 2019 stilletjes grote banken redde met (en blijkbaar illegaal) 4,5 biljoen dollar aan nood-repo-leningen die duidelijk in strijd lijken te zijn met de wet.

TRANSCRIPT

BENJAMIN NORTON: Hey, iedereen. Dit is Ben Norton, en ik ben hier samen met een vriend van de show, een van onze favoriete gasten, Michael Hudson, de econoom. Zijn reputatie gaat hem vooraf; velen van jullie kennen hem waarschijnlijk. Je kunt naar gaan en zijn uitstekende artikelen en boeken bekijken.

We hadden hem een paar maanden geleden in de uitzending om te praten over de nieuwe,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: