We hebben een revolutie nodig, door Ron Paul

we-hebben-een-revolutie-nodig,-door-ron-paul

10-01-22 05: 00: 00,

BlogviewRon Paul Archive


Bookmark Toggle AllToCToevoegen aan bibliotheekVerwijderen uit bibliotheek – B

Zoek tekst Hoofdlettergevoelig Exacte woorden Inclusief commentaar

    Uit een recente opiniepeiling van de Washington Post/Universiteit van Maryland blijkt dat 34 procent van de Amerikanen denkt dat gewelddadige acties tegen de overheid te rechtvaardigen zijn. Deze mening wordt gedeeld door 40 procent van de Republikeinen en 23 procent van de Democraten. Het resultaat kan verrassend lijken, aangezien linkse politici verantwoordelijk zijn voor veel van het recente politiek gemotiveerde geweld, en veel Democraten hebben opgeroepen tot geweld tegen Trump-aanhangers. De cultuurmarxisten lijken echter (tijdelijk) geen geweld meer als tactiek te gebruikenâalthans als president Trump de herverkiezing had gewonnen, waren het misschien wel ANTIFA-leden geweest die op 6 januari in het Capitool probeerden âhet stelen te stoppen.â

    De toenemende steun voor geweld tegen de overheid is geworteld in de groeiende (en gerechtvaardigde) overtuiging dat de vrijheden van het volk worden ingenomen door een heersende klasse die op zijn best onverschillig is,

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: